Retourneren

RUILEN EN RETOURNEREN

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u deze 14 dagen op zicht. Binnen dit termijn kunt u het artikel uitgebreid passen en bekijken. Na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst bindend en kunt u het artikel niet meer retourneren. Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het binnen het zichttermijn ruilen of retourneren.

Het retourneren gaat als volgt; Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u het artikel terugsturen voor ruiling of retour. Gebruik hierbij het retourformulier dat bij uw bestelling zit. Het artikel moet worden teruggestuurd in de originele zak waarin het artikel bij u is aangekomen aangekomen. In de zak zit een extra plakstrook die u kunt gebruiken om de zak weer dicht te plakken.

Bij ruilen en retournering zijn de verzendkosten voor uzelf. U kunt elk verzendbedrijf gebruiken waar uzelf de voorkeur voor heeft.

Na het retourneren?

Nadat wij het artikel hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag of resterend bedrag, indien is voldaan aan de bovenstaande voorwaarden zo snel mogelijk teruggestort. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee het aankoopbedrag is betaald. Het kan enkele werkdagen, tot 14 dagen duren totdat het geld weer op uw rekening staat. In het geval van een creditcard is het bedrag pas zichtbaar op het eerstvolgende maandoverzicht.

Het retouradres is:

Fashionorder.nl, Noordwijkstraat 56, 2586 VJ in Scheveningen.